Finanse rodzinne są ważne

• Dostępność: 77
  • 19.00 zł

Oprawa miękka, 187 str.

Jestem wdzięczny za książkę Johna Temple’a. Oto człowiek, który kocha Boga, uwielbia mądrość Słowa i z wielkim zapałem pragnie pomóc ci zbudować biblijny pogląd na pieniądze, pokazując, jak na­leży z nich korzystać. Ale nawet lepsze jest to, że on nie tylko podda w wątpliwość twoje prawdziwe motywacje i wskaże, jak powinieneś myśleć, ale także podpowie, co należy robić.

Paul David Tripp, członek zespołu pastorskiego kościoła Tenth Presbyterian Church w Filadelfii,
autor książki Age of Opportunity

Czy kiedykolwiek marzyłeś o prostym, zwięzłym, ale mądrym prze­wodniku na temat tego, jak zarządzać finansami rodzinnymi z per­spektywy chrześcijańskiej? John Temple dostarcza go w książce Fi­nanse rodzinne są ważne, która omawia biblijne podstawy szafarstwa, motywacji serca oraz hojności, jak również udziela praktycznych porad odnośnie takich kwestii jak życie w obrębie własnych środ­ków oraz tworzenie budżetu rodzinnego. Odpowiada ponadto na pytania dotyczące inwestowania, ubezpieczenia, zadłużenia i wielu innych spraw. Ta niewielka książka jest pełna biblijnych zasad oraz praktycznych informacji, których udziela brat żyjący zgodnie z tym, co pisze.

Joel R. Beeke, prezydent seminarium teologicznego Puritan Reformed Theological Seminary Grand Rapids,
Michigan, USA

Napisz opinię

Proszę zalogować się lub zarejestrować się aby napisać opinię.

Produkty powiązane

Biblijny kościół

Oprawa miękka, 180 str. Przykrą prawdę stanowi fakt, że dużo wiernych ewangelii kościołów nie doświa..

19.00 zł